شناخت آناتومی پا در طراحی کفش
برای طراحی کفش بهتر، شناخت کلی آناتومی پا و کفش ضروریست. در این مقاله شما عزیزان را با آناتومی دقیق پا و بخش های مختلف آن اشنا کرده، در ادامه با استانداردهای ضروری در ساخت کفش آشنا می کنم. این اطلاعات به شما کمک می کند تا با داشتن درک درستی از آناتومی پا و کفش، تناسبات صحیح تری را در طراحی کفش رعایت کنید. پس تا انتها با من باشید.
ساختار آناتومی پا
آناتومی پا شامل موارد زیر می باشد:
۲۶ استخوان
۳۳ مفصل
ربات (بافت هایی که استخوان ها را به هم متصل می کنند)
بیش از ۱۰۰ ماهیچه
تاندون ها (بافت رشته ای مرتبط کننده که ماهیچه را به استخوان متصل می کند)
رگهای خونی
اعصاب
پوست، ناخن و بافت
پا به طور باورنکردنی پیچیده است و شامل ماهیچه های مختلف، ربات ها و استخوان ها است که همه در پا در هنگام طراحی کفش در نظر گرفته میشوند. حال که قسمت های داخلی پا را شناختید، به بخش های بیرونی می پردازیم.
بخشهای اساسی پا
زمانی که به قسمتهای پا اشاره می کنیم، یک طراح کفش باید از چند بخش اصلی پا آگاه باشد که شامل:
قوزک، پاشنه، قوس کف پا، پنجه، توپی پا، انحنای روی پا و پشت پا.
بخش های اصلی پا شامل: قوزک، پاشنه، قوس کف پا، پنجه، توپی پا، انحنای روی پا و پشت پا هستند.
همانقدر که درک آناتومی پایه از پا مهم است، درک ساخت داخلی کفش نیز در طراحی کفش اهمیت دارد. پای انسان از بیش از صد قسمت مختلف تشکیل شده است، در حالی که یک کفش باید پا را بپوشاند و حرکتش را تنها با چند قسمت اصلی تکرار کند. پا همچنین ارتباط مستقیمی با آسایش بقیه اعضای بدن دارد، بنابراین اندازه و راحتی آن ملاحظات مهمی در طراحی کفش هستند.
حال با شناخت اصول آناتومی پا، نگاهی دقیق به خود کفش و استاندارد های ضروری در ساخت کفش خواهیم داشت:
نقش مهم کفش در کمک به پا
پا یکی از پیچیدهترین، حساس ترین و پر استفاده ترین اعضای بدن است. پاهای ما فضای کمی را تشکیل می دهند، اما آن ها تمام وزن بدن را حمل میکنند و به ما کمک میکنند تا تعادل بدن خود را نگه داریم. آن ها زیر فشار دائم هستند. ما در حدود ۳۳ درصد زندگی مان را روی پاهایمان هستیم، چه ایستاده، چه در حال راه رفتن. پاهای ما از قسمت های متحرک زیادی ساخته شده، همچنین مملو از پایانههای اعصاب هستند که با بقیه بدن ارتباط برقرار میکنند. بنابراین، یک کفش به خوبی طراحی شده، باید نه تنها باعث شود شما خوب به نظر برسد، بلکه باید راحت نیز باشد و حرکت موثری را بگستراند.
استاندارد های ضروری در ساخت کفش
برای کمک به اطمینان از آسایش، استاندارد هایی وجود دارند که باید در ساخت کفش در نظر گرفت.
به عنوان مثال “سرپنجه ارتجاعی” یکی از استاندارد های ضروری بین پایین پنجه کفش و زمین است (سرپنجه کفش به جای قرار گرفتن روی زمین، بالا می آید) که به منظور تطبیق حرکت نوسانی پیاده روی به کار میرود.
استاندارد مهم دیگر فضایی از نوک انگشتان پا تا انتهای کفش است که “اندازه اضافی” نامیده میشود . معمولاً ۱/۲ تا ۳/۴ اینچ است. این فضا حرکت پا داخل کفش، در طول عمل پیاده روی را ممکن میسازد .
همچنین محفظهی پاشنه که باید به درستی در طول حرکت با قوزک هماهنگ شود نیز مهم است (اگر خیلی گشاد یا بیش از حد تنگ باشد ممکن است باعث ایجاد تاول شود) و زیره باید به اندازه کافی انعطاف پذیر باشد تا پیاده روی را ممکن سازد. منصفانه است بگوییم بیشتر قسمتهای کفش طراحی و آزمایش شده اند تا نه تنها هنگام ایستادن بلکه به طور خاص تر هنگام پیاده روی کار کنند.
کفش ها اثر مستقیمی روی سلامت پا و در نهایت سلامت کل بدن دارند.
آموزش تخصصی طراحی کفش
تا اینجا با آناتومی پا و کفش آشنا شدید. اگر دوست دارید طراحی کفش را به سادگی اما تخصصی بیاموزید، می توانید از قسمت دوره های تخصصی طراحی کفش، بسته کامل و تخصص آموزش طراحی کفش را تهیه نمایید و در هر جای ایران که هستید آموزش رشته مورد علاقه خود را شروع کنید. بدین ترتیب بدون نیاز به دانش قبلی صفر تا صد طراحی کفش را با پشتیبانی کامل و بدون محدودیت زمانی می آموزید. برای کسب اطلاعات بیشتر و پاسخ گویی به سوالات می توانید با شماره 09354953191 تماس گرفته یا در واتس اپ پیام دهید.
امیدوارم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. همچنین می توانید مقالات سبکهای کفش و اصطلاحات مهم کفش را نیز بخوانید. برای دیدن نمونه طراحی های من می توانید به صفحه اینستاگرام من سر بزنید: nhashemi.shoe.designer@
مقالات بیشتر:
4 ایده فوق العاده برای طراحی کفش تابستانی
آیا مدرک طراحی کفش در ایران کارایی دارد؟
طراحی کفش مجلسی
طراحی کفش اسپرت دخترانه
چطور با ایده پاییز کفش طراحی کنیم؟
طراحی کفش ساده از نماهای مختلف (نمای روبه رو + پشت)
جستجو
پر امتیازترین محصولات
-
بسته کامل و تخصصی آموزش طراحی کفش
Rated 5.00 out of 54,870,000تومان
-
کتاب مبانی رنگ در طراحی کفش (با ارسال رایگان)
Rated 5.00 out of 5190,000تومان
- آموزش مبانی رنگ در طراحی کفش (دوره ویدیویی) 550,000تومان
- آموزش خلاقیت و ایده یابی در طراحی کفش (دوره ویدیویی) 790,000تومان
- طراحی کفش با نرم افزار ایلاستریتور (دوره ویدیویی) 970,000تومان
نوشته های تازه
برچسبها
دسته ها
- آموزش (75)
- تصویرسازی کفش (17)
- خودباوری در خلاقیت (14)
- طراحی کفش (37)
- کتاب (5)
- داستان من (3)
- دنیای کفش و طراحان (68)