طراحی پا با کفش از نماهای مختلف و در ارتفاعات پاشنه متفاوت

در طراحی پا با کفش، به ویژه صندل و کفش هایی که شکل انگشتان نمایان می شوند، طراحی پا برای هنرجویان سخت به نظر می رسد. همچنین با تغییر ارتفاع پاشنه کفش، شکل پا متفاوت می شود که این مورد در نماهای مختلف از روبه رو، کنار، سه رخ و حتا نماهای ترکیبی کار دانشجویان را پیچیده می کند. در این مقاله قصد دارم طراحی ساده پا را از نماهای مختلف بررسی و به کمک شکل های راهنما آن را آسانتر نمایم. پس با یه مداد و کاغذ تا انتها همراه من باشید! در حین آموزش لطفا و حتما به تصاویر دقت کنید و با طراحی از روی آن ها و مدنظر قرار دادن نکات گفته شده کار را به دقت دنبال نمایید تا نتیجه دلخواه تان را با تمرین به دست بیاورید.

آموزش طراحی کفش از صفر تا صد توسط نجمه هاشمی مولف و مدرس

آموزش طراحی کفش از صفر تا صد توسط نجمه هاشمی مولف و مدرس طراحی کفش

 

پاها چیزی بیش از یک نگهدارنده برای بدن هستند. آن ها می توانند ژست شما را بهتر یا بدتر کنند، اگر پرسپکتیو آن ها به هم ریخته یا منحرف شود. دو اشتباه رایج که در هنگام طراحی پا انسان رخ می دهد، طراحی بیش از حد تخت (بدون حجم) پا در دو نمای کنار و روبه رو، یا ارتفاع دادن افراطی آن هاست، به طوریکه گویی مانکن شما روی انگشتان پنجه پا ایستاده است. در ادامه به برخی از مواردی اشاره می کنیم که باید هنگام طراحی پا و انگشتان در نظر داشته باشید:

طراحی پا از نمای بالا

طراحی پا از نمای بالا با مداد

طراحی فیگور پا و تناسبات درست

شکل اصلی پا یک گوه است. (شکل بالا را ببینید)
از بالا پا، در وسط قسمت قوس داخلی و پشت پا، به دو نیمه تقسیم می شود. ( A)
از پاشنه تا پهن ترین نقطه مفصل توپی انگشت شست پا می رسد. ( B)
از قسمت توپی پا انگشتان دوباره به سمت داخل زاویه می گیرند. ( C)
انگشتان پا نیز دارای یک زاویه افزایشی از کوچکترین به بزرگترین هستند. ( D)
توجه کنید که خط نارنجی شکل کلی زیره کفش را دنبال می کند.

طراحی پا از نمای کنار

آموزش طراحی پا از نمای کنار

آموزش طراحی پا از نمای کنار

شکل گوه ای پا به واضح ترین حالت در نمای کنار یا نیمرخ دیده می شود. (شکل بالا را ببینید) در هنگام ترسیم یک کفش روی پا، باید همیشه پا را از این زاویه بیرونی طراحی کنید. توجه داشته باشید که پا اساسا روی زمین صاف است، مگر اینکه پا داخل یک کفش پاشنه دار باشد. در این حالت قوزک و ساق پا با زاویه قائمه از زمین قرار خواهند گرفت. ناحیه استخوان پاشنه پا، یک کشیدگی به سمت بیرون می سازد که در اینجا با یک شکل توپی مشخص شده است. ( E)

طراحی پا

طراحی پا با کفش پاشنه کوتاه

 

زمانی که یک پاشنه اضافه می شود، و همچنین پرسپکتیو اندکی که نمای رایج تری برای یک فیگور ایستاده است، توجه کنید که یک خط جلو مرکزی درست مانند شکل وجوددارد. ( F) مطمئن شوید که منحنی جلوی انگشتان پا (G) را رسم کنید که ارتفاع و عمق آنها را نشان می دهد. این کار برای ایجاد ساختار و ثبات برای پا (H) ضروری است. این زوایا هنگام کشیدن هر نوع کفشی روی پا ضروری است. هنگامی که پاشنه بلندتر پوشیده می شود، مشاهده کنید که چگونه قوس بالایی برجسته تر می شود (I) مانند وقتی پا کشیده تر می شود. پرسپکتیو مچ پا نیز شروع به افزایش می کند (J).

طراحی پا با کفش پاشنه کوتاه از سه رخ

آموزش طراحی پا با کفش پاشنه بلند

 

روش طراحی پا از نمای سه رخ

در هر نمای سه رخ یک پای بالاتر و پایین تر وجود خواهد داشت. این پرسپکتیو را با مقایسه زوایا با استفاده از خطوط افقی و عمودی (K) بررسی کنید. همچنین می توانید قوس داخلی (L) را در این نما ببینید و اینکه چگونه روی شکل کف پا و کفش تاثیر می گذارد. بهتر است روی این قوس بیش از حد تاکید نکنید. بند کفشی مانند صندل در قسمت بالایی پا اضافه شده است تا تصوری از فرم و همچنین قسمت جلوی مرکزی پا به شما بدهد. به ناخن های پا فقط اشاره ای شده اند تا حواس مخاطب از کفش پرت نشود.

آموزش طراحی پا از نمای سه رخ با کفش

آموزش ساده طراحی پا از نمای سه رخ با کفش

 

طراحی پا از روبه رو

هنگام ترسیم پاها از نمای روبه رو یا جلو، باید به تعیین سطح بالای پا (M) توجه ویژه ای شود. انگشت شست پا کمی زاویه پیدا می کند و کل ناحیه انگشت پا باید ارتفاع و همچنین عرض داشته باشد. توجه داشته باشید که استخوان داخلی مچ پا (تیبیاN) بالاتر از قسمت خارجی (فیبولا-0) است. این پاها به صورت ایستاده در ارتفاع پاشنه متوسط ​​کشیده شده اند.

طراحی پا از روبه رو

طراحی پا از روبه رو

 

نمای جلو و بالا

نقطه دید این پا، کمی بالاتر از نمای جلو است. توجه داشته باشید که با کشیده شدن پا به سمت بیرون و پایین، قوس بالایی برجسته تر می شود (P). اندازه پای کشیده تقریباً برابر با اندازه یک سر خواهد بود.

نمای جلو و بالا طراحی پا مانکن

نمای جلو و بالا

 

نمای پشتی

پاشنه در مرکز قرار می گیرد و باید در حین حرکت به سمت بالا باریک شود (تاندون آشیل Q). وقتی پا به سمت جلو و انگشتان حرکت می کند، باز می شود. در صورت امکان انگشتان پا را پشت توپ پا بکشید (R) برای ایجاد فرم. به پرسپکتیو پا هنگام دور شدن از شما توجه کنید. پاشنه کفش در نمای پشتی (S) از انگشتان پا پایین تر خواهد بود.

نمای پشتی در طراحی پا با کفش

نمای پشتی در طراحی پا با کفش

 

 آموزش تخصصی
طراحی کفش پاشنه بلند اثر نجمه هاشمی و کتاب هایش

طراحی کفش اثر نجمه هاشمی

امیدوارم از این آموزش بهره کافی برده باشید. با تمرین مستمر مهارت خود را در طراحی پا و کفش افزایش دهید و بر آن تسلط یابید.
آموزش های تخصصی و هم راستا با دروس دانشگاهی را می توانید از قسمت  دوره های تخصصی طراحی کفش تهیه کنید. این دوره ها بدون پیش نیاز طراحی، همراه با پشتیبانی کامل نفر به نفر و بدون محدودیت زمانی توسط بنده هستند. در صورت تمایل می توانید برای دریافت مشاوره رایگان قبل از خرید دوره ها یا بسته کامل و تخصصی آموزش طراحی کفش، با شماره 09354953191 تماس گرفته یا در واتس اپ و تلگرام پیام دهید.
برای دیدن نمونه طراحی ها، آموزش های بیشتر و ویدیوهای جالب می توانید به صفحه اینستاگرام من سر بزنید: nhashemi.shoe.designer@

مقالات مرتبط برای یادگیری بیشتر:

مقاله طراحی کفش زنانه با مداد از نمای سه رخ، نیمرخ و بالا
طراحی کفش پاشنه بلند با مداد در هفت گام
طراحی کفش ساده از نماهای مختلف (نمای روبه رو + پشت)

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

Solve : *
11 + 1 =


فهرست